De stamboom van Larense Voorouders

Genealogische geschiedenis van het dorp Laren NH


Welkom!

De stamboom gaat van de site af. Er zijn problemen met beantwoorden van email en de informatie op de site wordt niet altijd juist weergegeven. Misschien komt de stamboom van Larense Voorouders weer een keer op de site beschikbaar. Welkom op de genealogische website van 't dorp Laren NH (en omgeving). Op deze website brengen wij de genealogische geschiedenis, ofwel de stamboom van het dorp Laren in beeld. Er zal regelmatig aan gewerkt worden, want een stamboom is nooit af. Door het overzetten van de gegevens naar een andere programma en daarna naar een andere versie zijn er wat fouten ontstaan. We hopen dat we alles goed hebben kunnen herstellen. Ziet u een fout, laat het ons weten. Dan passen wij het op de site aan. Nu zijn er in eerste instantie alleen de personen vermeld die in Laren zijn geboren, getrouwd en / of overleden. Van deze personen worden de ouders en evt. kinderen vermeld (ook als deze geen enkele directe band met Laren hebben). Wij gaan uit van officiële bronnen. Uw hulp hebben we hard nodig om de gegevens van de vorige generatie met de huidige generatie te verbinden. Wij zijn altijd op zoek naar foto's, documenten, verhalen, kaartjes, etcetera van personen die op deze website staan dan wel horen te staan.

Contact

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.


Deze site wordt aangemaakt door The Next Generation of Genealogy Sitebuilding v. 12.2, geschreven door Darrin Lythgoe © 2001-2022.

Gegevens onderhouden door Yvonne Majoor.